Ljuset i tunnelns slut

Ett kort inlägg.

Nu börjar vi få koll på vad som ska göras. I morgon kommer elektrikern och sedan kan hålet försvinna. Nu kommer snart ljusningen, det blir nog klart!


En skön helg!

En helg som känns skönare en andra helger.

Farmor och Hanna hämtade barnen torsdags kväll, sedan var det dags att snygga till sig och gå över till grannen som fyllde 27. Mycket god mat och trevligt sällskap, det fanns gått om förfriskningar så jag vinglade själv hem vi midnatt. Per kom en timme senare inte fullt lika rund under fötterna, trevligt var det i alla fall J

 

Fredagen kom i gång relativt tidigt trotts gårkvällen. Pappa och mamma tittade in vi tio tiden, pappa skulle mäta för trappan en sista gång. En dusch och nytt smink och fin kläder sedan till Anna som hade examens mottagning, hon är nu färdig SSK stort grattis! Där fick vi god smörgåstårta och kladdkaka. Sen hem och ladda om till nästa partaj.
Min farbrors fru fyllde 40 och där var det frågerunda lite lek god mat och även där fanns det att dricka. Senare på kvällen kom dansen i gång där jag stod tills syster yster kom och hämtade oss. Hon blev tvungen att åka tidigare på kvällen för Ludde inte var nöjd utan sin mamma. Också det en lyckad kväll.

 

Lördagen var vi hemma och solade och läste nästan hela dagen, sedan en långpromenad till syster, Stoffe, ludde och fick där middag och sedan skjuts till baks. Jag han gosa en hel del.

 

I dag har vi grovstädat ”det är inte rent” Per har byggt och jag har mest saknat barnen. Vi fick tillbaks änglarna vi 16 tiden det blev ett kärt återseende. Längre än så här kan de inte vara borta för då blir jag nog galen. Men det var skönt att få rå om bara varandra så länge.       


Svart hål

Nu är det ett stort, djupt hål ingen vägg och massa damm och smuts. Öppet blev det verkligen, men det är väldigt mycket kvar innan det blir färdigt. Om två dagar är snickarna färdiga, sen lägga golv, grunda inför tapeter och allt annat. Om jag ska vara riktigt ärlig så vet jag inte hur mycket som återstår. Men det är väll typiskt mig och starta projekt som jag tror går relativt fort, men det visar sig alltid att vara väldigt omfattande.

 

Anton har skött sig i två dagar, jag blir faktiskt lite rörd och lättad. Sen har hans dagis fröken kommit på att det är när han kommer i trängda situationer som han försöker bitas och inte annars.
Han sa ytligare ett ord i dag ?mommo? till sin älskade mormor Lisbeth. Det blir nog folk av Fjanten med.
Maxen är hur duktig som helst på att  simma  och hoppa är mer under än över vattnet. Han simmar med puffar men innan sommaren är över simmar han säkert utan.  Han kanske blir fisk i stället för folk :)


 Under spånskivorna finner man det stora svarta hålet!!!

image4

 

Men checka in köket! Det kommer bli kanon!!


2-juni

Nu har jag jobbat ytligare en helg, det var en upplevelse det med.

 

I går gick jag av mitt pass tidigt, och sedan var jag ute hela dagen. Hjälpte ett par vänner med att kratta ut jord, sedan var det sol och bad. God middag i trevligt sällskap. Maxen brände sig lite lätt trots insmord med tretti, han har inge vidare pigment.

 

Snart fyller Per år och jag hade tänkt köpa en gräsklippare men det köpte han själv i går, så nu vet jag inte vad jag ska köpa!

 

Ja då var det Anton igen. Dom ska ta upp på mötet i dag hur dom ska göra med honom, så alla gör lika. Det känns skönt att dom tar det på allvar. Hoppas att han slutar med sitt bitande snart nu. Som sagt, han är ju söt i alla fall.

 

Ha det bra i solen, det ska jag!

 


RSS 2.0