JOBB!

Nu har jag jobbat en helg till, en ledig en jobb osv. En bra helg med mycke personal, det underlättar.
Per har varit duktig och flyttat ett av dörrhålen som ska flyttas. Det andra får vi (sa svinskiten) ta sen när köket är på plats. Det blir ett ikea lantkök i vitt.  Känns som om "vi"  bytte kök  för  två år sedan  men den lägenheten  gjorde vi i alla fall  en bra vinst på. Nu har vi kommit fram till vad det blir för golv, fyrstavs ek det blir kanon. Nu inväntar vi med spänning på vad vi får för pris på vitvarorna. Det lutar åt att det blir Electrolux.

Båda barnen har varit hos mamma och pappa i helgen på landet, och terroriserat.  Det är ju aldrig  några problem med Maxen, för fjanten gick det också kanon helt otroligt. Mamma och pappa tyckte dock att Anton är mycket, på allt och lite till. Han blir så väldigt arg om han inte får som han vill.
Maxen var på sitt första kalas från en av sina nya dagiskompisar. Det verkar varit bra han var nöjd.
Det konstiga här på "landet" är att dom inte skrev någon adress på inbjudan, bara barnets namn och tel: om man inte kunde komma skulle man ringa. Som om alla vet var alla bor, det kanske blir så efter ett tag. Just nu vet jag inte ens vad alla på maxens avdelning heter.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Haha, ja på landet vet alla var alla bor och oftast vad alla har för sig också. Men det är lugnt, du blir skvallertant du också efter ett tag ;)

2008-05-18 @ 19:53:26
URL: http://virrpanna.blogspot.com
Postat av: Hanna

Men halleå [uppmärksamma det skånska uttalet]
Var e länken till min blogg då? ;)

2008-05-18 @ 22:27:32
URL: http://virrpanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0